Ben af Schulténin ISO-tuoli Tetrimäen mallistoon

Posted by on Syy 9, 2015 in Uncategorized | No Comments
Ben af Schulténin ISO-tuoli Tetrimäen mallistoon

Klassikkokalusteistaan tunnettu Tetrimäki tuo mallistoonsa Ben af Schulténin suunnitteleman ISO-tuolin. ISO-tuolissa on kromattu metallirunko. Tuolin istuin- ja selkäosat ovat jalopuuta. ISO-tuolia saa villakankaalla tai nahalla verhoiltuna.

”Tuoli on suunniteltu sopivaksi niin koteihin kuin julkisiin tiloihin. Se on nykyaikainen muunnelma aiemmasta Espa-tuolistani”, Ben af Schultén kertoo.

Af Shultén on kansainvälisesti tunnettu suomalainen huonekalusuunnittelija ja koulutukseltaan sisISO-punaiset_nettiustusarkkitehti. Hän toimi vuosikymmeniä Artekin taiteellisena johtajana. Af Schultén on saanut SIO-huonekalupalkinnon elämäntyöstään Artekin suunnittelijana 1999, Ilmari Tapiovaara -palkinnon 2005 ja Pro Finlandia -mitalin 2008.

”Uskomme, että uudesta tuolista tulee meille nimensä veroisesti iso menestys. Ben af Schulten
suunnitteli Tetrimäelle jo aiemmin uuden Eero Saarisen Grasshopper-mallistoon sopivan sivupöydän ja sohvapöydän. Jatkamme vahvaa suomalaista huonekalusuunnittelun perinnettä”, Terimäen toimitusjohtaja Petri Pajumäki sanoo.

Ben af Schulténin suunnittelemat uudet kalusteet esitellään ensi kertaa Habitare-näyttelyssä ja Helsinki Design Week –tapahtumassa Helsingissä 9.-13.9.2015.

Lisätiedot: Toimitusjohtaja Petri Pajumäki, 0500 666650, petri.pajumaki@, www.tetrimakifurniture.com

Lehdistökuvia: https://kaikuhelsinki.kuvat.fi/kuvat/Tetrimäki/